• EcookingTilhndernepakke-03

Ecooking - Til hænderne pakke

300,00 kr
Varenummer: Pakke4-21

Håndsæbe 02
En håndsæbe, som renser uden at udtørre dine hænder. Den indeholder nemlig plejende ingredienser og har en duft af citrus, viol & hvid peber.

Håndsæbe 02 med scrub
Giv dine hårdt prøvede hænder de bedste betingelser med Ecookings nye håndsæbe med lavastens scrub, der rengør dine hænder, fjerner døde hudceller og giver bløde og velplejede hænder.

Vi udsætter vores hænder for lidt af hvert hver eneste dag. Opvask, vind og vejr og ikke mindst håndvask er med til at udtørre dine hænder og gøre dem triste og uplejede. Derfor har vi udviklet Håndsæbe Med Scrub, så du ved hver håndvask giver dine hænder en mild eksfoliering med naturlige lavasten, som fjerner døde hudceller, renser i dybden og holder dine hænder bløde og velplejede.

Den flydende håndsæbe er effektiv og er baseret på naturlige og økologiske råvarer, og den har en skøn og frisk duft af citrus, viol og hvid peber.

Håndsæbe 02 Med Scrub indeholder bl.a.:
– Aloe Vera, som beroliger, fugter, regenererer og blødgør huden.
– Agurkeekstrakt er rig på aminosyrer, protein og C-vitamin.
– Pumice (pimpsten), en bjergart, der dannes ved vulkanudbrud. Det fine granulat af naturlige lavasten eksfolierer din hud.
– Milde plantebaseret vaskeaktiver
– Aminosyrer menes generelt at være gavnlig for huden pga. deres evne til booste Collagen produktionen, booste hudens elasticitet og genopbygge fugt.
– Volcanic Sand, beriget med termisk vand og er rig på Magnesium, Silica og Calcium har re-balancerende, rensende og regenerende egenskaber.

Håndcreme
En beskyttende og fugtgivende håndcreme, som plejer og reparerer dine hænder. Ecooking Håndcreme indeholder de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter. Resultatet er en plejende, helende og fugtgivende håndcreme, der beskytter og plejer dine hænder samtidig med, at den fugter og reparerer. Kan bruges af hele familien og alle hudtyper, og har en frisk duft af jasmin, grape og appelsinblomst.

Pssst! Vi hører ofte fra kunder, der har prøvet håndcremen, at den ikke fedter og den trænger hurtigt ind i huden.

Håndcreme indeholder:
– Økologisk mandelolie
– Økologisk abrikoskerneolie
– Økologisk olivenolie
– Naturlig squalane


Produkt specifikationer
Vegan & dermatologisk testet.


Gaven indeholder:
1 stk. Ecooking Håndsæbe 02, 500 ml
1 stk. Ecooking Håndsæbe 02 Med Scrub, 500 ml
1 stk. Ecooking Håndcreme, 75 ml
Vejl. Pris Kr. 457,-

ELLER