• LuigiBormioliPalaceVandst-00
  • LuigiBormioliPalaceVandst-00

Luigi Bormioli - Palace Vandsæt

200,00 kr
Varenummer: TJ11165-19

Luigi Bormioli's Hydrosommelier Vandsæt i 7 dele er en raffineret og smagsfuld gave. Du får 6 vandglas og en karaffel i Luigi Bormiolis eksklusive Palace-serie, som ikke er navngivet uden grund. Designet er en konge værdig, og med sine med sine tidsløse og stilrene linjer, giver Palace glassene dit middagsbord et yderst sofistikeret og elegant præg. 


Du fuldender den eksklusive og kongelige fornemmelse ved bordet med Luigi Bormioli Optima vandkaraflen. Den smukke karaffel har en elegant form og en prægning i glasset med teksten "Aqua". Karaflen passer derfor perfekt til vand, men du kan også bruge den til vin, vand, juice eller olie.


Både Palace vandglassene og Optima vandkaraflen er fresmtillet af Luigi Bormiolis unikke SON.HYX glasmasse, som er dobbelt så stærkt i forhold til andre krystalinglas, og som giver et ekstra skinnende krystalklart glas med utrolig klang. Blyfri glasmasse uden tungmetaller - giver et miljøvenligt glas. Tåler opvaskemaskine.


Gavesættet indeholder: 6 stk. Luigi Bormioli Palace vandglas, 40 cl. og 1 stk. Luigi Bormioli Optima vandkaraffel, 75 cl.


Vejl. pris kr. 489,95

ELLER