• SACKitROLLitBarogBakkebord-012
  • SACKitROLLitBarogBakkebord-012
  • SACKitROLLitBarogBakkebord-012
  • SACKitROLLitBarogBakkebord-012

SACKit - ROLLit Bar- og Bakkebord

Pris: 560,00 kr

Specialpris 400,00 kr

Varenummer: Sack860500-22pm

ROLLit bordet er et funktionelt møbel i dansk design, som kan bruges i alle husets rum.

Anvendelsesmulighederne er kun begrænset af din egen fantasi. Brug ROLLit som barbord, til opbevaring af dine køkkensager eller kontorartikler, som plantebord eller sengebord. Det enkle danske design og de rene linjer giver bordet et let udtryk, som matcher det skandinaviske hjem perfekt.

Rullebordet er designet i samarbejde med den danske designduo Steffensen & Würtz med høj funktionalitet for øje. Øverste del af bordet kan justeres, så det kan tilpasses de to forskellige bakker fra SACKit. Bakken kan let løftes af og på bordet, hvis du eksempelvis har anrettet en lækker servering til dine gæster. Vælg en bakke i enten acaciatræ, sortbejdset ask eller hvidbejdset eg. De tre træsorter bidrager med meget forskellige udtryk til din indretning, så du kan vælge netop det look, som passer til dit hjem.

Bakkebordet er fremstillet i bukkede metalrør med en mat pulverlakering. De rå materialer giver designet kant og personlighed. Bordet har fire hjul, som tilføjer et eksklusivt touch samt gør bordet super let at flytte rundt i huset efter behov.

Giv din minibar, dine køkkensager eller pyntenips nyt liv med et ROLLit bakkebord. 

Mål: H633mm x Ø518-548mm  Vægt: 3,5 kg

Vejl. pris Kr. 1499,-


NB! Kun 1 stk tilbage - herefter udsolgt.


 

ELLER