• PhilipsBarbermaskineS511006-011
  • PhilipsBarbermaskineS511006-011
  • PhilipsBarbermaskineS511006-011

Philips Barbermaskine S5110/06

560,00 kr
Varenummer: S5110/06-18

Philips Shaver S5110/06 gør dig hurtigere klar om morgenen takket være et hurtigt MultiPrecision-skærsystem og fuldt vaskbare hoveder


Knivene løfter og skærer lange og korte hår, så du får en hurtig barbering: Få en barbering, der er hurtig og tæt. Vores MultiPrecision knivsystem løfter og klipper alt hår og resterende skægstubbe – alt sammen i nogle få strøg.

Flekshoveder med 5 retninger og 5 uafhængige bevægelser sikrer en tæt hudkontakt for en hurtig og tæt barbering selv på halsen og kæbelinjen.

Løfter hårene og barberer behageligt tæt. Få en tættere barbering med Super Lift & Cut Action med dobbelte knive. Den første kniv løfter hvert hår, mens den anden kniv behageligt klipper under hudniveau for virkeligt glatte resultater.

Trimmer til at klikke på til perfekt trimning af overskæg og bakkenbarter. Klik på vores hudvenlige præcisionstrimmer for at style dit udseende. Den er ideel til vedligeholdelse af dit overskæg og trimning af dine bakkenbarter.

Batteriindikatorer med 1 niveau og rejselåsindikatorer. Det intuitive display viser relevante oplysninger, som gør dig i stand til at få den bedste ydeevne ud af din barbermaskine: Batteriindikator med 1 niveau – indikator for rensning – indikator for lavt batteriniveau – indikator for udskiftning af hovedet – rejselåsindikator.

Du får 40+ minutters brugstid, hvilket er cirka 13 barberinger, på en times opladning. Eller du kan vælge at barbere dig med enheden sat i stikkontakten.

1 times opladningstid. Du kan barbere dig i længere tid med hver opladning takket være vores kraftfulde, energieffektive og holdbare litiumionbatteri. Foretag en lynopladning i 5 minutter, så har du nok strøm til én barbering.
 
Shaveren kan skylles ren under vandhanen. Åbn bare skærhovederne, og skyl dem grundigt under vandhanen.
 


 

ELLER