• sackitgavestrockitchargeit-132
  • sackitgavestrockitchargeit-133
  • sackitgavestrockitchargeit-137

SACKit - Gavesæt ROCKit & CHARGEit

640,00 kr
Varenummer: sack90005-20

Trådløs oplader og trådløs in-ear høretelefoner.

CHARGEit giver dig også muligheden for at oplade via kabel – bare tilslut dit opladerkabel i USB-indgangen, så er der hurtig opladning i gang. Det er endda muligt at bruge trådløs opladning og opladning via kabel på samme tid.

jp1a4f3nsr27niui48oDu får premium fast charge og et klassisk dansk design. Bare placér din telefon på X’et og få fuld opladning på ingen tid.jp1a4wxjwg9r3075vchCHARGEit vil følge dig overalt. Brug den på farten, kontoret, natbordet eller i bilen. CHARGEit’s 6000mAh batteri kan oplade din telefon op til 3 gange, afhængigt af batteriets størrelse. Du kan også bruge CHARGEit til at oplade dine transportable enheder. Du får for eksempel 6 fulde opladninger til din WOOFit Go højttaler. CHARGEit power banken er fuld opladt på 3 timer. Charge your life!

Forbind dine trådløse ROCKit høretelefoner med din telefon og du er klar! Klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur

ROCKit er med dig overalt og giver dig musik i hverdagen. Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner, hvor æsken holder 20 timers batteritid og høretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm. Med en intuitiv touch-interface styres musikken og opkald uden at telefonen skal op af lommen.

I et gennemarbejdet lækkert og cool dansk design får du en høretelefon, med komfortabel og sikker pasform. Perfekt til løbeturen, flyrejsen, cykelturen eller arbejdet, hvor du slipper for at bekymrer dig om, om de pludselig falder ud. Og med IPX5 vandresistens skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – ROCKit er både vandtæt og svedtæt. 

Der medfølger 3 sæt in-ear tips i forskellige størrelser. 

Produktspecifikationer:

Bluetooth 5.0. Bluetooth rækkevidde: 10m
Batteritid: op til 28 timer. Earbuds: 8 timer. Æsken: 20 timer
Batteri i æske: 590 mAh. Batteri i earbuds: 2 x 75 mAh
iPX 5 water resistance. True Wireless earbuds
Uovertruffen lyd i Dansk Design
Trådløs charging case. Touch control
Håndfri telefoni. IPX5 water-proof
Komfortabel og sikker pasform, Passive Noice Cancellation

Vejl. Pris 1598,-
ELLER