• sackitretroitcompressedskkestol-11
  • sackitretroitcompressedskkestol-12
  • sackitretroitcompressedskkestol-13
  • sackitretroitcompressedskkestol-14
  • sackitretroitcompressedskkestol-15

SACKit - RETROit Compressed - Sækkestol

640,00 kr
Varenummer: sack8582001-21

Med RETROit Compressed får du en smuk sækkestol med super komfort, som er lavet i lækre kvalitetsmaterialer med tanke på bæredygtighed. Sustainable Lounge Chair.

RETROit Compressed – Redesign med tanke på bæredygtighed. Fyldet i RETROit sækkestolen består 100% af spildmateriale fra en sofafabrik. Skumrester indsamles, strimles og bruges herefter i vores sækkestol, i stedet for at blive smidt ud på fabrikken.
Når du modtager RETROit Compressed er sækkestolen komprimeret til cirka ¼ af dens originale størrelse. Ved at komprimerer fyldet har vi reduceret emballagestørrelsen med cirka 75%, hvilket giver en mere bæredygtig transport af sækkestolen. Emballagen er yderligere minimeret og lavet i genbrugspap, for at skåne miljøet, så meget som muligt. Boksen er designet, så den ligner en pakke, så du undgår yderligere indpakning – en tidsbesparende og ikke mindst mere bæredygtig løsning.

Funktionelt dansk design
Glem alt om uformelige sækkestole, der ligger og roder på gulvet! RETROit sækkestolen er gennemtænkt dansk design, som ikke kun ser lækker ud og har fantastisk siddekomfort – den holder også formen. Form og funktionalitet kombineret i ét!

Formstabilt design
RETROit sækkestolen er indvendigt opbygget af to individuelle innerbags, som er adskilt med en væg af Velcro. Når du sætter dig I stolen, vil de to indvendige dele presses mod hinanden, så du får optimal støtte og komfort i ryggen. Smart!

Slidstærkt materiale
RETORit Compressed sækkestolen er skabt til at blive brugt – rigtig meget! Sækkestolen bliver hurtigt familiens nye yndlingsplads, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis; slidstærkt stof og YKK-lynlås. Sæt dig ned, nyd livet og slap af.

Håndsyede sting
De smukke håndsyede krydssting langs stolens kant gør ethvert produkt helt unikt. Tråden er af kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA!

Dare yourself to care
Forsendelse af sækkestole har altid været pladskrævende, dyrt og ikke ligefrem miljøvenligt grundet produktets størrelse. Det har vi lavet om på! I RETROit Compressed er fyldt spildmaterial fra anden produktion og består af strimlet skum, som kan komprimeres til ca. ¼ af sin oprindelige størrelse, hvilket giver mulighed for en mere bæredygtig forsendelse. Desuden har vi pakket stolen i genbrugt pap, for at skåne miljøet mest muligt.

Produkt specifikationer:
-  95% polyester, 5% bomuld, ØKO-TEX 100 Standard - Fyld: spildmateriale fra anden produktion: strimlet skum, 10 kg - Mål stol: 78 x 75 x 65 cm. 

Mål pakke: 50 x 50 x 32 cm - RETROit compressed sækkestolen kommer komprimeret når du modtager den og skal samles. Når sækkestolen er samlet, skal du vente i 24-48 timer før brug, til at skummet er udvidet og sækkestolen har korrekt form. - Håndtaget på bagsiden er udelukkende en dekorativ detalje, som ikke er beregnet til brug. Vi anbefaler, at du tager fat i hele stolen, når du skal flytte den. Voldsomme ryk I håndtaget bagpå kan forårsage skader i stoffet.

Vedligeholdelse Rengør let med en fugtig klud, eventuelt tilsæt mildt rengøringsmiddel. Selvom betrækket er aftageligt, anbefaler vi ikke, at du vasker det, da de håndsyede sting langs stolens kanter kan skades ved maskinvask.


Værdi kr. 1.999,-

ELLER