• sackitrockitxinearhretelefoner-148
  • sackitrockitxinearhretelefoner-149
  • sackitrockitxinearhretelefoner-150
  • sackitrockitxinearhretelefoner-151
  • sackitrockitxinearhretelefoner-152
  • sackitrockitxinearhretelefoner-153
  • sackitrockitxinearhretelefoner-154

SACKit - ROCKit X In-ear Høretelefoner

560,00 kr
Varenummer: sack702050-22pm

Luk støjen ude og lyden ind. Skab det øjeblik, hvor du giver dig 100% hen til musikken og ikke bliver forstyrret af alt det, som foregår omkring dig. Active Noise Cancellation minimerer baggrundsstøj, så du kan fordybe dig og lade dig forføre af din yndlingsmusik, lydbog eller Podcast. Har du brug for at høre, hvad der sker i dine omgivelser, aktiverer du blot Voice Through funktionen, hvor lyden ved hjælp af mikrofoner i dine earbuds lader dig følge med i omgivelserne.

Forbind dine trådløse ROCK 300 høretelefoner med din telefon, og du er klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur – ROCK 300 er med dig overalt og giver dig musik med lækker lyd i hverdagen.

Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende 20 timers spilletid på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm. Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen.

Du får earbuds i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX4 vandresistent skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved.

Farve: Onyx
Active Noise Cancellation
Voice Through
True Wireless earbuds med Bluetooth 5.0
Uovertruffen lyd
Dansk design
Trådløs lyd I op til 28 timer
Wireless charging case
Touch control
Håndfri telefoni
IPX4 vand- og svedresistente
Komfortabel og sikker pasform
Voice guidance

Vejl. Pris 999,-

ELLER