• sackitrockitineartrdlsehretelefoner-110
  • sackitrockitineartrdlsehretelefoner-111

SACKit - ROCKit - In-ear Trådløse Høretelefoner

400,00 kr
Varenummer: sack70100-20

Forbind dine trådløse ROCKit høretelefoner med din telefon, og du er klar! Klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur – ROCKit er med dig overalt og giver dig musik i hverdagen. Oplev friheden ved lækker ledningsfri lyd og ledningsfri opladning. Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende 20 timer batteritid og høretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør for strøm. 

Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen. Du får en høretelefon i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud. Og med IPX5 vandafvisning skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved – ROCKit er både vand- og svedafvisende. 


Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large. 


True Wireless earbuds med Bluetooth 5.0
Vil du gerne være fri for ledninger, som vikler sig sammen og slår knuder? Ledninger, som sætter sig fast i lynlåsen på jakken, så musikken falder ud af ørene? Med ROCKit in-ear høretelefoner får du fuld bevægelsesfrihed i din hverdag. Og det hele er selvfølgelig forbundet trådløst via Bluetooth 5.0.


Uovertruffen lyd
Små høretelefoner – stor lyd. Imponer dine ører med lydkvaliteten i ROCKit in-ear høretelefoner, der er designet til at sikre perfekt lyd og perfekt pasform til alle.


Dansk Design
Med ROCKit får du et gennemarbejdet og lækkert dansk design, som både stilmæssigt og funktionelt holder i årevis. Med ønsket om at skabe de flotteste og mest komfortable in-ear høretelefoner på markedet, har vi lagt stort fokus på detaljen i designet og nøje udvalgt materialer for at sikre både komfort og holdbarhed. 


Trådløs lyd i op til 28 timer
Nyd den trådløse lyd overalt. ROCKit oplades nemt i æsken, som har 20 timers batteritid på en enkelt opladning.  In-ear høretelefonerne spiller op til 8 timer, og med æskens yderligere 20 timers batteritid får du hele 28 timers fantastisk lyd på blot en enkelt opladning.


Wireless charging case
Ingen ledninger – ingen besvær! Så enkelt er det. Bare placer din ROCKit æske på en trådløs oplader, som eksempelvis vores CHARGEit, og få strøm til dine høretelefoner. 


Touch control
Skift sang, skru op eller sluk for musikken – alt sammen med et enkelt klik. Så simpelt er det at styre din musik direkte fra dine ROCKit in-ear høretelefoner. Med en intuitiv touch-interface kan du styre din musik og besvare opkald, så du ikke skal have telefonen op af lommen – smart!


Håndfri telefoni
ROCKit har indbygget mikrofon, så du kan tale løs uden at være bundet til din telefon. Snak med dem, du holder af, mens du går en tur eller ordner praktiske ting i hjemmet. 


IPX5 Sved- og vandafvisende
ROCKit er IPX5 vandafvisende, hvilket betyder, at høretelefonerne tåler vandstråler fra alle vinkler. Du skal derfor ikke bekymre dig om regnvejr på din løbetur eller sved som går i høretelefonerne. ROCKit er både vand- og svedafvisende. 


Komfortabel og sikker pasform
Er du også træt at høretelefoner, som sidder ubehageligt og falder ud i tide og utide? Det er hermed slut. Med ROCKit får du en komfortabel og ikke mindst sikker pasform, som ikke generer eller falder ud. Med et ergonomisk design er ROCKit tilpasset ørets form, hvilket sikrer, at dine trådløse høretelefoner sidder perfekt i ørerne og giver optimal lyd og komfort. Med 3 forskellige in-ear tips kan ROCKit tilpasses netop dine ører.


Passive Noice Cancellation
Nyd din yndlingsmusik uden forstyrrelser. ROCKit er designet til at reducere hverdagens støj og giver derfor optimal lyd til alle situationer. 
Passive Noice Cancellation er baseret på selve designet, hvor formen og silikone in-ear tippen blokerer lyden udefra.

Vejl. Pris 999,-

Vi kan printe eller gravere jeres logo eller tekst på Højtaleren ved min. 30 stk.  Kontakt os for yderligere information samt priser på tlf. 56315110 eller mail@novitet.dk

ELLER