• sackitrockitxinearhretelefoner-145
  • sackitrockitxinearhretelefoner-146
  • sackitrockitxinearhretelefoner-147
  • sackitrockitxinearhretelefoner-148
  • sackitrockitxinearhretelefoner-149

SACKit - ROCKit X In-ear Høretelefoner

560,00 kr
Varenummer: sack70400-20

Forbind dine trådløse ROCKit X høretelefoner med din telefon, og du er klar! Klar til at rocke din træning, din løbetur, din rejse, dit arbejde, din cykeltur–ROCKit X er med dig overalt og giver dig musik med lækker lyd i hverdagen.

Luk støjen ude og lyden ind. Skab det øjeblik, hvor du giver dig 100% hen til musikken og ikke bliver forstyrret af alt det, som foregår omkring dig. Men Active Noice Cancellation minimeres baggrundsstøj, så du kan fordybe dog og lade dig forføre af din yndlingsmusik, lydbog eller Podcast.Har du brug forat høre, hvad der sker i dine omgivelser, aktiverer du blot Voice Through funktionen, hvor lyden ved hjælp af mikrofonerne i dine earbuds lader dig følge med i omgivelserne.  Oplev friheden ved lækker lednings fri lyd og ledningsfri opladning.

Du får op til 28 timers spilletid på en enkelt opladning af æske og høretelefoner. Æsken holder imponerende 20 timer batteritid oghøretelefonerne spiller i op til 8 timer på en enkelt opladning. Slut med bekymringer om at løbe tør forstrøm. Med en intuitiv touch-interface styres musik og opkald, uden at telefonen skal op af lommen.Du får en høretelefon i et lækkert og cool dansk design, med en komfortabel og sikker pasform, så du slipper for bekymringer om, at de pludselig falder ud.Og med IPX4 vand resistent skal du heller ikke bekymre dig om regn eller sved. Der medfølger 3 sæt in-ear tips; small, medium og large.

Produkt specifikationer:
Active Noice Cancellation
True Wireless earbuds med Bluetooth 5.0-Uovertruffen lyd-Dansk Design
Trådløs lyd i op til 28timer-Wireless charging case
Touch control-Håndfri telefoni
IPX4vand-og svedresistente
Komfortabel og sikker pasform
ActiveNoice Cancellation
Voice guidance

Fås i farverne: Onyx, Ruby, Sapphire og Pearl. Venligst påfør valg af farve i kommentar feltet.

Vejl. Pris 1299,-

ELLER