• SteltonTapasserveringsstmedOstehvl-00
  • SteltonTapasserveringsstmedOstehvl-00
  • SteltonTapasserveringsstmedOstehvl-00
  • SteltonTapasserveringsstmedOstehvl-00

Stelton - Tapas serveringssæt med Ostehøvl

350,00 kr
Varenummer: B-22-2-22

Planlæg en hyggelig aften med vennerne, hvor du serverer tapas på det fine TAPAS serveringssæt fra RIG-TIG. Sættet består af en serveringsbakke i massivt gummitræ og tre keramiske skåle i hvid, beige og mørkegrå. Det er Pierre Foulonneau, som står bag det funktionelle og moderne design, som med garanti vil pynte på enhver borddækning.


Den fine træbakke har tre fordybninger, som skålene passer ned i, men du kan også bruge det uden skålene og i stedet servere charcuteri og brød direkte på brættet. Derudover er serveringsættet ideelt til forskellige oste, pølser, oliven, mandler, pesto osv. De tre skåle tåler desuden opvaskemaskine samt mikrobølgeovn.

Original ostehøvlen sikrer perfekte skiver af fast ost og den er et uundværligt værktøj for osteelskere. I anledningen af Steltons 60 års jubilæum i 2020 blev den elegante og minimalistiske ostehøvl relanceret som en hyldest til designeren Peter Holmblad, der står bag samtlige produkter i serien Original, en af grundstenene i Steltons design-DNA. Med sit cylindriske formsprog er ostehøvlen en tidløs klassiker, som komplementerer den øvrige Original-serie bestående af redskaber i rustfrit stål til hjemmebaren og ostebordet.

ELLER