• WeberGrillfadiGrillMinioggrillhandsker-06
  • WeberGrillfadiGrillMinioggrillhandsker-06
  • WeberGrillfadiGrillMinioggrillhandsker-06
  • WeberGrillfadiGrillMinioggrillhandsker-06
  • WeberGrillfadiGrillMinioggrillhandsker-06

Weber - Grillfad, iGrill Mini og grillhandsker

680,00 kr
Varenummer: WJ20equi-2021-pmh

Webers sorte Ceramic serie - den perfekte tilberedning og servering. De sorte fade er ekstremt praktiske, når du vil anvende dem i den daglige madlavning. De tåler varme op til 500 °C og frost ned til -20 °C og kan anvendes i ovnen eller på grillen. Dertil kommer, at fadene har en overflade, som er nem at rengøre, og tåler maskinopvask. Det rå look i de nye fade fra Weber gør dem moderne og æstetiske. De ser både flotte ud på grillen og på bordet, når den rygende lækre mad skal serveres. Keramikken er af høj kvalitet og er ekstremt holdbart, så fadene forbliver smukke over tid.

Denne keramiske grillfad/-pande er velegnet til grillning og servering af mad, bl.a. fisk, kød, grøntsager samt mindre fødevarer, der ellers ville falde  gennem hullerne i risten. Bakken rillede overflade er perfekt til at lave grillstreger på steaks.

Beskyt dine hænder, når du griller, med grillhandsker i kvalitetslæder. Kvalitetslæderet giver dig et fast og solidt greb om grilltilbehør og -redskaber. Når du er færdig med at grille, kan du bruge handskeløkkerne til at hænge dem på grillens redskabskroge.

Weber iGrill Mini giver dig perfekte resultater hver gang. Dette app-forbundne termometer gør det nemt at madens stegningsgrad fra start til slut og giver dig besked, når maden har den perfekte temperatur og er klar til at blive taget af grillen.


Her er en pakke med Weber Stegefad fra Ceramic serie + iGrill mini samt et par lækre grillhandsker.

1 stk. tilbage

ELLER