• KhlerUrbanialyshuse3stk-01
  • KhlerUrbanialyshuse3stk-01

Kähler - Urbania lyshuse, 3 stk.

567,00 kr
Varenummer: 25534-23pm

De klassiske og velkendte Urbania lyshuse fra Kähler er de perfekte genstande til at sprede hygge og varme i hjemmet, som især er nødvendigt i vintermånederne. Seriens lyshuse er inspireret af traditionel julepynt, men kan sprede en hyggelig atmosfære på alle tidspunkter af året. Lyshuset har et enkelt samt moderne udtryk og er fremstillet af glaseret keramik.

Gaven består af:

Det høje tårn er et lyshus, der har form som en spiral med huller i varierende størrelser, som forestiller vinduer. Når stearinlyset tændes, vil hullerne ligne små vinduer, hvor der er tændt lys i midt om natten. Derudover symboliserer tårnet synlighed og overblik, som samtidig skaber et smukt visuelt udtryk.

Det lille tårn med de mange fine små håndskårne vinduer i varierende størrelser skaber smukke og betagende lyssilhuetter og er en lille udgave af det større Tårn i serien. Skab et personligt og yndigt tableau med de andre lyshuse, eller lad det lille tårn stråle alene.

Tivolis Glassalen er en historisk karakteristisk ottekantet bygning i Tivoli, hvor berømtheder fra hele verden optrådt igennem tiden. Kählers Urbania lyshuse er inspireret af traditionel julepynt, men skaber hyggestemning på alle tider af året. Med deres enkle og poetiske formsprog passer de smukt ind i et moderne hjem. Udtrykket er moderne, men har samtidig noget trygt og genkendeligt over sig.


Vejl. kr. 839,-

ELLER