Hvem er vi?

Hos Novitet har vi over 20 års erfaring med at levere Firmagaver, Reklameartikler og Profilbeklædning til en lang række store, mellemstore og mindre virksomheder i Skandinavien. Vore medarbejdere kan, på hver sit felt gøre en forskel for dig som kunde. Vi har et moderne kontor med et altid opdateret showroom og et effektivt logistikcenter. Vi følger med udviklingen og tilpasser vores virksomhed, så vi også i fremtiden kan matche de forventninger, du som kunde møder os med!

Vores vigtigste opgave er formidling af produkter, nyheder, muligheder samt løsninger ud fra den enkelte virksomheds individuelle behov og budget. Samt med fokus på specialdesign og kundespecifikke løsninger, hjælper vi vore kunder med at være unikke på hvert deres marked. Hvis du mangler en idé, kan vi hjælpe med de seneste nyheder og sparring om, hvordan vi bedst matcher din virksomheds profil og får den til at fremstå professionelt over for dine medarbejdere og kunder.

Vi tager også hvert år på besøg på messer og deltagelse i seminarer over hele verden – og på den måde kan vi altid præsentere dig for relevante nyheder, der er up-to-date og spændende.

Kontakt os for en uddybning af mulighederne der findes indenfor de enkelte produkter samt ideér til afdækning af netop dit behov, da vores web side kun er en meget lille del af hvad vi kan tilbyde.

Husk at tilmelde dig vores nyhedsbrev, så får du alle de gode tilbud og nyheder før andre.

Med venlig hilsen 
Kate og Per Mehli Hansen

kateweb     perweb