JULEGAVE WEBSHOP - VÆLGE SELV

Julegaver gives ofte som en ”tak for indsatsen” i løbet af året til medarbejdere og som "tak for samarbejdet" til kunder.
Vi ønsker alle at give gaver som bliver værdsat og husket, men udbuddet af gavemuligheder er stort, og ofte er det tidskrævende for den enkelte virksomhed at finde den helt rigtige gave.

Med kvaliteten og oplevelsen i højsædet sikrer vi, at vi i fælleskab rammer rigtigt og dermed opnår det vigtige mål: At dine medarbejdere føler sig værdsat og at dine kunder føler sig husket.

Vi tilbyder en totalløsning, både når det gælder kreative gaveløsninger, men også når de traditionelle firmagaver skal købes:

  • Spændende gaver fra de kendte mærkevareproducenter
  • Eksklusive delikatesser som ikke findes i dagligvarebutikkerne
  • Vores pakkeri sørger for at gaven fra de forskellige leverandører pakkes sammen til en eksklusiv gave, som også kan tåle en forsendelse.
  • Gaven pakkes i gaveæske, gavepapir, gavepose, taske eller julesæk - alt efter ønske.
  • Vi distribuerer gaven hvad enten levering ønskes et sted, eller gaven skal sendes rundt i ind- og udland.

Web-koncept
Flere og flere virksomheder ønsker i dag at give sine medarbejdere mulighed for selv at vælge sin gave.
Du udvælger 3-5 gavemuligheder udfra ønsket tema og indhold, og vi udarbejder den netværksløsning, der passer til dine ønsker og budget.
Hver enkelt medarbejder logger sig på vores system, og vælger sin gave. Herefter står vi for administration og distribution af årets julegave.
Ønsker I mere information eller et tilbud på en Julegave Webshop, der opfylder jeres specifikke behov, så kontakt os på 56315110 for et uforpligtende tilbud.

JulegaveShop2