Handelsbetingelser

KUNDER

Vi sælger kun til erhvervskunder. Ingen salg til privatpersoner.

 

PRISER

De oplyste priser er erhvervspriser. Alle ervhervspriser er angivet i danske kroner ex. moms.

Den endelige pris vil bl.a. afhænge af kvantum, så rekvirér et tilbud hvis det drejer sig om et større antal gaver.

 

EKSPEDITIONSGEBYR

Ordrer under kr. 3.000,00 tillægges ekspeditionsgebyr på kr. 125,00 ex. moms

 

BETALINGSBETINGELSER

8 dage netto.

For sen betaling vil medføre rykker med gebyr på DKK 100,- ex. moms og tilskrivning af 1,5 % strafrente pr. påbegyndt ny måned.

Samarbejdet ophører med øjeblikkelig virkning såfremt vore betalingsbetingelser ikke overholdes.

 

INDPAKNING

På pakkeløsninger er emballage og indpakning indregnet i prisen. På enkelt produkter er der ikke taget højde for indpakning i de oplyste priser.

Prisen for indpakning er DKK 15,00 pr. pakke ex. moms. Ved større opgaver gives særskilt tilbud.

 

LEVERING

Leveringstiden er normalt 4-7 hverdage, fra du har sendt din bestilling, til du får den leveret. Såfremt der skal graveres, tryk, broderes m.m. på varen, oplyses særskilt om leveringstid.

Leveringen er AB Svebølle.

 

RETUR/OMBYTNING

Returnering af varer til ombytning eller kreditering kan udelukkende finde sted efter forudgående skriftlig aftale, da alle varer købes specielt ind, og som udgangspunkt kan de ikke ombyttes.

 

GARANTI/REKLAMATION

Alle produkter købt hos os er indbefattet af 24 mdr.'s reklamationsret. Gældende fra købsdato medmindre andet er anført i produktbeskrivelsen. Vin, delikatesser og chokolade er undtaget fra reklamationsret.

Hvis varen er defekt, transportskadet eller vi har leveret en forkert vare, skal du hurtigst muligt og inden 8 dage kontakte os og melde fejlen. Så vidt varen er gået i stykker under transporten, skal du desuden straks ved modtagelsen rette henvendelse til den instans, som har stået for leverancen (f.eks. Post Danmark).

Gem fakturaen, da kun den er gældende som garantibevis.


FORBEHOLD

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte/udgåede varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører, Force Majeure.

Vi tager forbehold for udsolgte varer, men giver naturligvis besked hvis en vare er udsolgt, straks efter modtagelse af ordren.