• LuigiBormioliGinTonicglas6stksamtLeopoldBarst3dele-02
  • LuigiBormioliGinTonicglas6stksamtLeopoldBarst3dele-02

Luigi Bormioli - Gin & Tonic glas, 6 stk. samt Leopold Barsæt, 3 dele

560,00 kr
Varenummer: FH21564-23

Det italienske glasværk LUIGI BORMIOLI blev grundlagt i Parma i 1946 og er kendt som den første fabrik, der kunne blæse bæger og stilk ud i ét på maskine. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille glas, der er funklende klare og ekstremt stærke, samtidig med at de sikrer en perfekt fordeling af smag og aroma. Resultatet er krystalklare SON.hyx®-glas, som intensiverer sanseoplevelsen, og som er op til dobbelt så stærke som almindelige glas. Efter mere end 1.000 vaske i opvaskemaskine er glassene stadig fuldstændige transparente. Luigi Bormioli har 25 års garanti mod skår på kant og fod samt misfarvning som følge af maskinopvask.

Luigi Bormioli genanvender 100 % af hvidt glasaffald i produktionen, mens 67 % af den brugte elektricitet kommer fra vedvarende energikilder. Italienske leverandører udgør 78 % og alle er screenet ud fra etiske, sociale og miljømæssige kriterier. Derudover har glasværket mange andre initiativer, der skal fremme klima og bæredygtighed.

Flot Bredemeijer Leopold Barsæt bestående af 3 dele i mat sort stål med Shaker 0,5 liter, Si, Målerbæger 2/4 cl. lige til at lave dine egne drinks.


Gaven består af:
Luigi Bormioli Gin & Tonic Glas, 80cl. 6 stk.
Leopold Barsæt i 3 dele i stål med Shaker 0,5 liter, Strainer, Målerbæger 2/4 cl.
Pakket samlet i gavepose.

ELLER