• OPSOurPadelStoryPadelbatogCoversamt6stkSdahlHndklder-010
  • OPSOurPadelStoryPadelbatogCoversamt6stkSdahlHndklder-010
  • OPSOurPadelStoryPadelbatogCoversamt6stkSdahlHndklder-010

OPS - Our Padel Story Padelbat og Cover samt 6 stk. Södahl Håndklæder

1.060,00 kr
Varenummer: ops1234-23pm

1 stk. OUR PADEL STORY PADELBAT - CHAPTER TWO

Et svenskudviklet Padelbat CHAPTER TWO og en videreudvikling af bedst sælgeren Chapter One. De nye materialeegenskaber medfører højere præ-cision og præstationsevne. Dråbeformen og den stivere kerne er velegnet til spillere, som er klar til at tage næste skridt mod padeltoppen. Padelbattet ramme består af 100% karbon og har en kevlar forstærket toprammeprofil for øget bøj-og vridstivhed ved smash. Kernen er fremstillet i en stift tilpasset sammensætning af EVApolymer og glasfiber. Battets yderstruktur består af komposit med tre lag, inderst glasfiber, midten af karbon og det yderste lag af vævet kulfiber 3K. Padelbattet har en stilren mat finish og en buet hulprofil for maksimal spilfornemmelse ved hver boldkontakt. Padelbattet leveres med håndledsbånd for et sikkert greb i alle spiltilstande.

Form: Dråbe. Rammeprofil: 36 mm. Vægt: 350 g. Balance: Lav

1 stk. OUR PADEL STORY PADEL COVER

OPS Padelcover passer til alle vores Padelbat modeller og beskytter effektivt under transport frem og tilbage af padel banen. Justerbar skulderrem, lynlås og ekstra polstret inderside som beskyttende barriere. Fremstillet af slidstærkt syntetisk læder.

Materiale: polyuretan (PU)     Størrelse:   50 x 30 x 4 cm

Södahl 100 % bomuldsfrotté Ash STANDARD 100 by OEKO-TEX® cert. nr. 10550CIT Hohenstein HTTI

Enkle striber på en ensfarvet baggrund giver et design, der kan bruges hele året og passer til alle årstider. Brug af striber i indretningen kan virke både afslappende og dynamisk, afhængigt af hvordan de kombineres: enten med grafik eller monokrome farver eller med blomster og andre farverige motiver.

Dette enkle design giver ro i sindet. Garnerne er ringspundne og kæmmede, hvilket får dem til at føles luksuriøse og giver en høj sugeevne.

Farve: ash   Mål: 3 stk. 70 x 140 cm og 3 stk. 40 x 60 cm.

Vejl. pris: 1.665,-

ELLER