• RosendahlGavepakkeBirdsFoderstationRecycled4dele-011
  • RosendahlGavepakkeBirdsFoderstationRecycled4dele-011
  • RosendahlGavepakkeBirdsFoderstationRecycled4dele-011

Rosendahl - Gavepakke Birds Foderstation, Recycled, 4 dele

435,00 kr
Varenummer: 1234-24pm

Rosendahl Birds skaber liv og fuglesang i haven, byd vinterens småfugle velkommen med god grøn samvittighed. Birds Foderstation tilbyder overdådig fodring i flere etager, den kan nemt påfyldes fra toppen, hvorfra frøene drysser ned igennem etagerne. Den er skabt i en afdæmpet farveskala, så den falder godt ind i havens naturlige miljø. Der er indbygget drænhul i bunden så regnvand løber fra og den er brud- og frostsikker. 


Birds Foderkugle er skabt i 100% genanvendt plastik og kan nemt hænges op i haven eller på altanen, den fås i en afdæmpet farveskala, så den falder godt ind i havens naturlige miljø. Den er brud- og frostsikker. Rosendahl REDUCE er produkter skabt med ambitionen om at gøre bæredygtigt design tilgængeligt for alle. 

Birds recycled er skabt med ambitionen om at gøre ansvarligt produceret design tilgængeligt for alle. Birds er fremstillet i Danmark af genanvendt plast indsamlet fra danske husholdninger, forarbejdet og produceret i Danmark. Der findes flere produkter i serien, her ses Foderstation hængende.

Gavepakken indeholder:
1 stk. Foderstation H 17,5 cm - PET - Grøn
3 stk. Foderkugler ØxH 12x9,5 cm - PET - Grøn


Vejl. udsalg Kr. 719,00

ELLER