• sackitchargeitdockcaretrdlsoplader-133
  • sackitchargeitdockcaretrdlsoplader-134
  • sackitchargeitdockcaretrdlsoplader-135
  • sackitchargeitdockcaretrdlsoplader-136

SACKit - CHARGEit Dock Care trådløs oplader

239,00 kr
Varenummer: 60419-23

k0p9xtgejtc3glc60dek0pazuyaod6usygtkiCHARGEit Dock Care trådløs oplader Med en miljøvenlig tilgang har SACKit redsignet deres prisvindende trådløse oplader og er samtidig indgået et stærkt samarbejde med den danske miljøorganisation Plastic Change, hvor 25 Euro cent doneres til organisationen hver gang en CHARGEit Dock Care købes. Plastic Change kæmper for en verden uden plastikforurening på internationalt plan.

CHARGEit Dock Care er betrukket med Revive stof fra danske KVADRAT, som er fremstillet i 100% genbrugsplastflasker. Stoffet fremstilles i samme område som produktet, hvilket betyder, at unødvendig transport minimeres.

Den trådløse oplader er indpakket i plastfri emballage. I stedet er der brugt 100% FSC-certificeret papir og pap, hvilket betyder, at alt materiale kommer fra FSC-godkendte og velstyrede skove.

En trådløs oplader med både cool features, en bæredygtig tilgang og smukt design – et design som vandt den verdensberømte Red Dot Design Award i 2019. Du får premium fast charge og et klassisk dansk design. Bare placér din telefon på X’et og få fuld opladning på ingen tid. CHARGEit Dock giver dig også muligheden for at oplade via kabel – bare tilslut dit opladerkabel i USB-indgangen, så er der hurtig opladning i gang. Det er endda muligt at bruge trådløs opladning og opladning via kabel på samme tid. 

Hav den stilfulde CHARGEit Dock som fast inventar på dit natbord, så du altid kan vågne op til en fuldt opladet telefon. Eller placer din CHARGEit Dock på dit kontor, så telefonen nemt kan oplades, når den ligger ved siden af dig. Charge your life!

Du vil øjeblikkeligt forelske dig i den stærke kvalitet og eksklusive materialer. Du får en stilfuld aluminiumramme og en front, beklædt med Remix 2 stof fra den danske producent Kvadrat. X’et er stedet. Stedet hvor du placerer din telefon for at få power. X’et afspejler SACKit’s design-DNA, men giver dig samtidigt også et ultra skridsikkert underlag til din telefon.

Qi certificeringen er din garanti for, at du får den sikreste og mest stabile trådløse oplader på markedet. Vi anbefaler, at du altid vælger en trådløs oplader med Qi certificering for maximal sikkerhed.

Det blå indikationslys aktiveres, når trådløs opladning finder sted, så du ikke er i tvivl om, at der er nyt liv på vej til din telefon.

Vejl. Pris 549,-

ELLER