• sackitretroitcanvasdrumogdrumittray-146
  • sackitretroitcanvasdrumogdrumittray-147

SACKit - RETROit Canvas Drum og DRUMit Tray

640,00 kr
Varenummer: sack9579203-21pm

RETROit Canvas Drum
Brug den som fodskammel til din RETROit sækkestol, eller som ekstra siddeplads i stuen. RETROit Canvas Drum er et multifunktionelt produkt, som du vil få glæde af i årevis. Vi har skabt en vintage puf, som er perfekt til det minimalistiske hjem. Puffen har smukt dansk design med håndsyede hørsting langs kanterne, som giver den et råt look.

Puffens unikke konstruktion giver dig fantastisk komfort og sikrer samtidig, at den beholder form og tekstur i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas (95% polyester og 5% bomuld), har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet.

DRUMit Tray
Indret med stil og multifunktionalitet. Den eksklusive DRUMit tray er fremstillet i massivt træ, hvor træets naturlige struktur skaber et smukt visuelt udtryk. Bakkens design gør den perfekt som både serveringsbakke og bordplade til DRUMit.

Bakken er vandafvisende og egnet til servering af fødevarer, så du kan gøre dine anretninger ekstra indbydende. Fyld bakken med tapasanretninger, frugt, kaffe eller godter – DRUMit tray indbyder til det hele. Bakken er behandlet med en mat lak, som gør den vandafvisende. Behandlingen lader samtidigt træets smukke farve og struktur skinne igennem.

DRUMit tray er specialfremstillet, så den passer perfekt sammen med DRUMit puffen. Bakken kan fungere som bordplade til puffen, så du får et smart lille bakkebord, som kan bruges overalt i boligen. Kombinér de to produkter eller brug dem hver for sig – smart!

Vejl. Pris 1.798,-

ELLER