• sackittouchitoverearhretelefoner-144
  • sackittouchitoverearhretelefoner-145
  • sackittouchitoverearhretelefoner-146

SACKit - TOUCHit Over Ear Høretelefoner

560,00 kr
Varenummer: sack70023-20

TOUCHit Over Ear Headphones

Den populære og prisbelønnede høretelefon TOUCHit fås nu i en over-ear model med fantastisk komfort og lækker lyd som altid. TOUCHit Over-ear høretelefonerne fra danske SACKit har Active Noise Cancellation og 22 timers batteritid. Derfor kan du altid nyde din favoritmusik på farten, mens du minimerer støjen omkring dig. Du får imponerende stor lyd og en super pasform med de komfortable over-ear høretelefoner, der omslutter dine ører.

TOUCHit over-ear høretelefonen er en del af SACKit Care 2020 kollektionen, hvilket betyder at produktet er pakket i en æske, hvor plastforbruget er minimeret, og hvor der er anvendt genbrugsplast og FSC certificeret pap, for at skåne miljøet mest muligt. Herudover doneres 25 Euro cents til den danske miljøorganisation Plastic Change hver gang et par TOUCHit over-ear sælges. Plastic Change kæmper for en verden uden plastikforurening på internationalt plan.

Over-ear høretelefonerne har puder der giver en fantastisk komfort samtidigt med, at de indkapsler ørekroppen helt og aldeles. Denne over-ear pasform øger din oplevelse af både lyd og ANC, og du kan nemt styre din musik via knapperne på høretelefonerne, så du ikke behøver at tage telefonen op af lommen, når du er på farten.Med TOUCHit over-ear kan du være på farten i flere timer uden at blive irriteret over at høretelefonerne strammer – Læn dig tilbage, nyd den gode lyd og glid ind i din egen verden.

Høretelefonerne er i lækkert dansk design og er fremstillet af protein-læder, stof, aluminium.

Produktspecifikationer:

Bluetooth version: V5.0  - Bluetooth rækkevidde: 10m
Batteri: 500mAh  - Opladetid: 3 hours
Charging current: 220mA
Batteritid:  Afspilning af musik: 22 timer (Bluetooth on, ANC off)16 timer (Bluetooth on, ANC on)
Telefonopkald: 25 hours - ANC solution: MAX
Noise reduction performance: op til 20dB
Driver Unit: Ø40mm   - Frequency Range: 20Hz-20KHz
ANC_OFF:80O ANC_ON :110O

Fås i farverne: Sort, Silver og Golden. Venligst påfør valg af farve i kommentar feltet.

Vejl. Pris 1.499,-

ELLER