• BlackDecker12VDustbusterFlexiBilStvsuger-06
  • BlackDecker12VDustbusterFlexiBilStvsuger-06
  • BlackDecker12VDustbusterFlexiBilStvsuger-06
  • BlackDecker12VDustbusterFlexiBilStvsuger-06

Black & Decker - 12V Dustbuster Flexi Bil Støvsuger

335,00 kr
Varenummer: PD1200AV-XJ-23

PD1200AV er en super smart Dustbuster Flexi Auto håndstøvsuger fra Black & Decker. Den er beregnet til brug i bilen. Dens størrelse er ideel, da den hurtigt kan pakkes sammen og have sin faste plads i bilens baggagerum. På trods af sin lille størrelse, har Flexi Auto et stærkt sug både under de lette og mere krævende rengøringsopgaver!

DC 12V adapteren passer i bilens 12V DC stik (cigarettænderen). Den lange, unikke slange på modellen giver dig mulighed for at nå de svært tilgængelige steder i bilen. Modellen har en dobbeltfunktion, det vil sige, at den kan bruges som en normal håndstøvsuger, eller håndtaget på modellen kan tages af. Tager man håndtaget af, hjælper det også med at nå de smalle steder.

Filteret i modellen er designet således, at du undgår at komme i kontakt med snavset efter rengøringen. Beholderen er desuden gennemsigtig, så du kan se, hvornår det er tid til at tømme den. Du åbner blot sidedøren på modellen og hælder snavset direkte ud i skraldespanden.

Med i købet får du en taske til opbevaring af Flexi Auto samt tilbehør. Du får 2 års garanti på produktet. Få en flot og ren bil indvendigt i en fart med Flexi Auto-modellen.

Særlige specifikationer:
Spænding: 12V
Kraft (Luft Watt): 12.5W
Sugeeffekt: 400 mm/vand
Luftstrøm: 1060 l/min
Støvbeholders kapacitet: 560 ml
Driftstid: N/A min.
Udsugningsfilter: ja
Tilbehør: ja
Cyklonisk aktion: ja
Filter rensehjul: ja
Ledningslængde: 5 m

ELLER