• FuncTrkassemed3flaskerAimArnouxChteauneufDuPape-00
  • FuncTrkassemed3flaskerAimArnouxChteauneufDuPape-00

Func - Trækasse med 3 flasker Aimé Arnoux Cháteauneuf Du Pape

990,00 kr
Varenummer: J31405-22

Trækasse med 3 flasker Aimé Arnoux Cháteauneuf Du Pape

Arnoux-familien har en lang og flot vin-historie, i den sydlige del af Rhône, med rødder helt tilbage til 1717. I dag er domænet på 40 hektar og de er uden tvivl blevet en af de mest kendte vin-familier i Vacqueyras.

Husets stil er intense, traditionelle vine, oftest lagret på gamle foudres. På markerne og i vinifikationen, arbejdes ud fra ”lutte raisonée” princippet, så her er også fokus på ”økologiske” tiltag.

Druerne til denne imponerende Châteauneuf du Pape bliver altid høstet så sent som muligt, for at opnå størst modenhed i druerne. En selvfølge er, at alle druer er høstet med håndkraft for at vælge det optimale druemateriale. Mørk vin med dybde i såvel farve, duft som smag. En vin der er markant mørk i sit generelle udtryk. Dejlig duft af sydfranske urter, såvel som brombær og toner af blomme. Brombær og blomme går igen i smagen, sammen med en flot friskhed i frugten. Aimé Arnoux er uden tvivl en klasse producent og denne vin er ingen undtagelse.

Land
Frankrig

Type/Farve
Rødvin

Drue
60% Grenache, 30% Syrah, 10% Mourvèdre

Serveringstemperatur
16° C

Serveringsforslag
Kraftige kødretter

Alkohol
14,5%

Flaske
75 cl

Proptype
Kork

Dimensioner: Topkort: 90x270mm

Alle produkter leveres som standard uden labels og mavebælter.
Træet til kasserne kommer fra bæredygtigt forvaltede skove i Sverige og Finland og er forabejdet i Danmark. Tryk på FSC godkendt Karton.

ELLER