• hoptimisterbumblelogmichrome-10
  • hoptimisterbumblelogmichrome-11

Hoptimister - Bumble L og M i chrome

300,00 kr
Varenummer: 27638-23outpm

Hoptimist-bevægelsen repræsenterer glæde, håb og optimisme – og dansk design. Den klassiske Hoptimist fås også i en eksklusiv, skinnende krom-variant, der skaber blikfang i alle rum. Med sin reflekterende overflade genspejler den
omgivelserne, præcis ligesom smil spejles fra person til person. Et sødt par bestående af Bumble str. L og str. M i chrome.

Med en stærk tro på smilets kraft skabte Gustav Ehrenreich i slutningen af 1960’erne sin glade Hoptimistbevægelse. Målet var at skabe en figur, som var en evig påmindelse om at forblive positiv og optimistisk. For selvom 1960’erne ofte bliver refereret til som ”De glade 60’ere”, var årtiet præget af uroligheder. Derfor var Ehrenreichs design en kærkommen glædespreder i en ellers turbulent tid. Bimble og Bumble repræsenterer de allerførste Hoptimister fra designerens hånd:
En kjoleklædt pige med smilende øjne og en opmærksom dreng med split på hovedet. De glade Hoptimister er i dag en del af dansk designhistorie og skaber glæde rundt om i hele verden.

ELLER