• KayBojesenMiniAbe10cmogLilleAbe20cm-00

Kay Bojesen - Mini Abe 10 cm og Lille Abe 20 cm


1.000,00 kr
Varenummer: Solutio15-21

Kay Bojesen aber i teak- og limbatræ fra Rosendahl. Kay Bojesen aben er skabt i 1951 af den danske designer Kay Bojesen. Efter aben er der kommet flere trædyr til samlingen. Kay Bojesen ønskede ikke, at dyrene skulle ligne rigtige, levende dyr. Kay Bojesens Trædyr skulle i stedet have lov til at være sig selv og have deres egen karakteristiske personlighed.

Kay Bojesens Abe består af 31 dele og er produceret af limbatræ og bæredygtigt teaktræ. Et håndværk af højeste kvalitet. Hvert eneste medlem af abefamilien er dansk produceret og helt unik. Når vi arbejder med elskede design klassikere løfter vi en designarv, som kræver integritet hele vejen rundt om produktet.Det betyder, at vi har et skarpt fokus på at benytte bæredygtigt træ i vores abeproduktion. Aben er skabt af plantageteak. Det vil sige teak, som er et bæredygtigt alternativ til naturskovet teak. Når vi har valgt at arbejde med plantageteak, kan farvevariationer ikke undgås, og er derfor ikke et parameter for kvalitet. 
Farvevariationerne er en konsekvens af de valg, vi har truffet, hvad angår bæredygtighed og integritet i vores produktion af Kay Bojesen Abe.

Med tiden vil lysets og luftens påvirkning ændre eventuelle farvenuancer i teaken til en mere ensartet, gyldenbrun varm tone. Hver enkelt Kay Bojesen Abe vil dog stadig beholde sin helt egen unikke personlighed. 

Kay Bojesen - 1 stk. Mini Abe 10 cm og 1 stk. Lille Abe 20 cm


Vejl. udsalg kr. 1.499,-

ELLER