• sackitcarryithardcaseetuiipuldertilhretelefonerbrun-131
  • sackitcarryithardcaseetuiipuldertilhretelefonerbrun-133
  • sackitcarryithardcaseetuiipuldertilhretelefonerbrun-135
  • sackitcarryithardcaseetuiipuldertilhretelefonerbrun-136
  • sackitcarryithardcaseetuiipuldertilhretelefonerbrun-137

SACKit - CARRYit hardcase etui i PU læder til høretelefoner, brun

300,00 kr
Varenummer: sack70031-23

CARRYit – din perfekte ledsager Beskyt og hold styr på dine essentials i et lækkert dansk design, når du er på farten; høretelefoner, oplader, power bank, pas, telefon, kort og meget med mere. Med dette hardcase multi-etui fra danske SACKit, har du plads til meget mere end blot høretelefoner og kan være på farten uden at være nervøs for, at dine essentielle ting bliver væk eller beskadiget.

CARRYit hardcase etuiet er kompatibel med en bred vifte af hovedtelefoner idet designet er lavet med en 21 cm bred indvendig meshlomme. Med otte lommer i forskellige størrelser og en separat lomme med lynlås er det muligt for dig at holde styr på alt det nødvendige, når du er på farten. En stilfuld aftagelig nøglering i læder medfølger og kan nemt klipses fast indvendigt i etuiet og sikre, at du altid har styr på dine nøgler. Skal du have små kabler med på farten, sikrer en smart kabelsamler i læder, at de ikke vikler sig sammen og altid er let tilgængelige.

Transportetuiet er herudover udstyret med RFID-blokeringsteknologi, som sikrer at kontaktløse kort og de nye pas som indeholder chip, ikke bliver udsat for RFID skimming, som desværre er en voksende form for digitalt tyveri.

Vejl. Pris 599,-

ELLER