• sackitretoritcanvaspufisand-139
  • sackitretoritcanvaspufisand-140

SACKit - RETORit Canvas Puf i Sand

400,00 kr
Varenummer: sack8572002-23
Canvas puffen bliver hurtigt familiens yndlingsmøbel, og derfor er den fremstillet i de bedste kvalitetsmaterialer, som holder i årevis.

Puffens unikke konstruktion giver dig fantastisk komfort i årevis. Betrækket er fremstillet i slidstærkt canvas (95% polyester og 5% bomuld), har en kraftig YKK lynlås og er fyldt med EPS kugler i bedste kvalitet.

Brug den som fodskammel til din Canvas sækkestol, som puf til din sofa, som ekstra siddeplads i stuen eller kombinér den med SACKit Serving Tray og skab et lille bakkebord, sofabord eller sengebord. Canvas Pouf er et multifunktionelt produkt, som du vil få glæde af i årevis.

Puffen er skabt til at blive brugt (rigtig meget).Slidstærkt stof, YKK lynlås og giftfri EPS kugler. Smæk benene op, nyd livet og slap af!

De smukke håndsyede stikninger langs kanten gør hvert enkelt produkt helt unikt. Tråden er i en kraftig hørkvalitet, som giver designet kant og et råt look. Det er SACKit’s DNA! Når du kombinerer puffen med SACKit Serving Tray, vil de rå krydssting komme til syne ved bakkens smukke udskæringer langs kanten.

TECHNICAL SPECIFICATIONS
95% Polyester, 5% Cotton
Filling: 100% toxic free EPS beads
Genuine leather label
Durable fabric
Size: D50 x H35 cm
Farve: sand

Vejl. Pris 999,-

ELLER