• svmichelsenfabergg3stkiske-11
  • svmichelsenfabergg3stkiske-13

Sv. Michelsen Fabergé æg 3 stk. i æske

243,00 kr
Varenummer: P4137-24

Her får du 3 stk. Fabergé æg i en transparent gaveæske fra Sv. Michelsen. De 3 æg er hver pakket med 3 stk. håndlavede fyldte chokolade æg dvs. 9 stk. i alt,  270g.

OBS: Der findes forskellige Fabergé-æg, og det er desværre ikke muligt selv at vælge hvilke æg gaveæsken indeholder. Hvert Fabergé-æg indeholder en lille folder med fortællinger om alle æggene. 

Fabergé-æg er verdensberømte som noget af det ypperligste guldsmedehåndværk. De originale Fabergé-æg indeholdt en overraskelse til modtageren. Desværre er flere af disse gået tabt. Traditionen med Fabergé-æg blev startet i 1885 af den russiske Tsar Alexander d. III, der fik æggene fremstillet på Carls Fabergés værksted som påskegaver til sin danskfødte hustru, Tsarina Maria Feodorovna (Dronning Dagmar).

Svend Michelsen Chokolades Fabergé-æg er metalkopier, som indeholder fyldte chokoladeæg. Svend Michelsen Chokolade har fremstillet Fabergé-æg siden 1995, og hvert æg indeholder en beskrivelse af de efterhånden mange æg, vi har lavet gennem årene.

ELLER