• TOUCHitHretelefonerCARRYitetuiogCHARGEit-00
  • TOUCHitHretelefonerCARRYitetuiogCHARGEit-00

TOUCHit Høretelefoner, CARRYit etui og CHARGEit

1.000,00 kr
Varenummer: Solutio11-20

Forkæl dine ører med fantastisk lyd og perfelt pasform.  Eksklu- sive Bluetooth høretelefoner i dansk design med op til 22 timers batteritid. Om høretelefonerne: 

- ANC - Active noice cancellation, reducerer støjen omkring dig, således at du kan nyde musikken fuldt ud.
- "Over ear" ørekopper, der er udstyret med to puder på hver- for forbedret lydoplevelse og komfort.
- On Headphone controles - gør det net for dig at styre musikken v.h.a. høretelefonernes knapper, således at du ikke behøver at have telefonen op af kommen/tasken, når du er på farten.
- Genopladeligt Li-Ion batteri, 500mAh - samt Micro USB port.

Leveres i sort

CARRYit – din perfekte ledsager Beskyt og hold styr på dine essentials i et lækkert dansk design, når du er på farten; høretelefoner, oplader, power bank, pas, telefon, kort og meget med mere. Med dette hardcase multi-etui fra danske SACKit, har du plads til meget mere end blot høretelefoner og kan være på farten uden at være nervøs for, at dine essentielle ting bliver væk eller beskadiget. Transportetuiet er herudover udstyret med RFID-blokeringsteknologi, som sikrer at kontaktløse kort og de nye pas som indeholder chip, ikke bliver udsat for RFID skimming, som desværre er en voksende form for digitalt tyveri. Leveres i sort

CHARGEit Care dock. Brug den på kontoret, på natbordet eller i det rum, du ofte opholder dig. Placer din telefon på X’et for at starte opladning. X'et giver et ultra skridsikkert underlag til din telefon. CHARGEit har en stilfuld aluminiumramme, og en front beklædt med Remix 2 stof fra den danske producent Kvadrat.

Vejl. udsalg kr. 2.298,-

ELLER