• YetiTermokrus20oz06literibl-011
  • YetiTermokrus20oz06literibl-011
  • YetiTermokrus20oz06literibl-011

Yeti - Termokrus 20oz/0,6 liter i blå

300,00 kr
Varenummer: 20oznavy-23

Amerikanske YETI® er i hele verden berømt for deres legendariske kølebokse, termoflasker og -krus, der bare ikke laves bedre - og det er dette eksklusive termokrus på 0,6 liter et strålende bevis på! For når man sidder med YETI®s termokrus i hånden er det så ganske indlysende, at både designløsninger, finish og materialevalg er noget ud over, hvad man ellers finder på markedet!

Denne fantastisk velforarbejdede Rambler® 20 oz Tumbler er YETI®s bud på et både robust og stilfuldt termokrus, som både fås i rustfrit stål og i forskellige flotte DuraCoat™ -farver. Og ganske som hele den øvrige Rambler® -familie tåler dette termokrus og det medfølgende MagSlider™ -låg selvfølgelig opvaskemaskine for nem rengøring.

Dette særligt glatglidende MagSlider™ -låg med smidig magnetlukning og dobbelt gummipakning langs kanten tilføjer en ekstra sikkerhed for både at holde din drikke indenbords og ved den perfekte temperatur. Men bemærk venligst, at denne i øvrigt meget smarte magnetlukning ikke er 100% tæt, så en smule lækage vil forekomme, hvis kruset vendes på hovedet.

YETI® Rambler® 20 oz Tumbler er fremstillet af 18/8 rustfrit ædelstål med isolerende vakuum i den dobbelte vægkonstruktion, som både holder den kølige drik kold og den varme drik varm helt frem til sidste dråbe.

Højde:17,5 cm
Bredde:8,9 cm
Indhold: 591 ml
Vægt: 358 g

ELLER